Продавець MyChem розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4544 відгуків

Глутамат натрію. Інструкція та рекомендації до застосування

Глутамат натрію. Інструкція та рекомендації до застосування

Інструкція та рекомендації з використання Глутамату Натрію MyChem

ОБОВЯЗКОВО ДОТРИМУЙТЕСЬ РЕКОМЕНДАЦІЙ! БУДЬТЕ УВАЖНІ З ДОЗУВАННЯМ!

1. Глутамат натрію – харчова добавка, дотримуйтесь рекомендацій щодо КІЛЬКОСТІ ВЖИВАННЯ!
2. Зберігайте в оригінальній або в іншій тарі, що щільно закривається, в сухому та добре вентильованому приміщенні, уникайте потрапляння прямого сонячного проміння. 
3. Термін зберігання – 36 місяців з дати виготовлення.
4. До комплекту входить мірний ковшик ємністю 25 грамів для вашої зручності.

Бережіть від дітей!

Глутамат натрію (мононатрієва сіль глутамінової кислоти C5H8NNaO4Ю), відома для широкого загалу у якості харчової добавки Е621.
Дана речовина має вигляд білого кристалічного порошку, не має власного смаку та запаху, застосовується у харчовій промисловості, домашній кухні, косметичному виробництві, для підкормки рослин та задля стимулювання приросту ваги тварин.
Основна властивість глутамату натрію – посилення смаку продуктів за рахунок  дії на органи відчуттів людини, стимулювання так званого «п’ятого смаку» - умамі, а також забезпечення довго тривалості зберігання продукції.

ПРИЗНАЧЕННЯ ГЛУТАМАТУ НАТРІЮ:

·       Поліпшення смаку виробів з замороженої м’ясосировини;

·        Усунення окремих негативних складових смаку та запаху готового продукту;

·       Збереження якості товарів, що призначені для тривалого зберігання;

·       Підсилення природніх смаків та ароматів;

·       Надання виражених смакових та ароматичних якостей м’яса продуктам, в яких застосовується рецептурна заміна м’ясної сировини.

НАЙБІЛЬШ ПОШИРЕНЕ ЗАСТОСУВАННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ Е621:

·       Варено-ковбасні вироби, сардельки, сосиски;

·       М’ясний хліб;

·       Напівкопчені та варено-копчені ковбасні вироби;

·       Реструктуровані м’ясопродукти;

·       Цільном’язові делікатеси;

·       Рублені напівфабрикати;

·       Ліверні ковбаси та печінкові паштети.

ДОЗУВАННЯ ТА СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ:

При використанні добавки з метою посилення смаків та набуття нових смакових відтінків існуючих продуктів, допустиме використання з розрахунку:

·       Для рідких продуктів - 0,3 від загальної маси продукту;

·       Для твердих продуктів – 1% від загальної маси, або 50-200 (2 – 8 мірних ковшиків) грам на 100кг м’ясної сировини.

 

ПРИКЛАД ДОЗУВАННЯ В ДОМАШНІХ УМОВАХ НА 1КГ ПРОДУКТУ:

 

·       Свинина — до 1,5 грамів/кг;

·       Яловичина — до 1,5 грамів/кг;

·       Курятина – до 1 грамів/кг;

·       Індичка – до 1 грамів/кг;

·       Фарш — до 1,5 грамів/кг;

·       Ковбаса – до 1,5 грамів/кг;

·       Шашлик – до 1,5 грамів/кг;

·       Маринад до шашлику до 2 грамів/кг;

·       В якості замінника солі глутамат використовується в пропорції до 5 грамів на 1 кг мяса.

ДОБОВА НОРМА ВЖИВАННЯ:

·       Для дорослих – 1,5 грамів на 1 кг ваги на день;

·       Для підлітків – 0,5 грам на 1 кг ваги на день;

·       ЗАБОРОНЕНО ВЖИВАТИ  ДІТЯМ  ВІКОМ  ДО 3Х РОКІВ!

ЗАГАЛЬНА ДОБОВА ДОЗА ВЖИВАННЯ МАЄ НЕ ПЕРЕВИЩУВАТИ 9 ГРАМ!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner