Продавець MyChem розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6693 відгуків

Гуарова камідь. Інструкція та рекомендації до застосування

Гуарова камідь. Інструкція та рекомендації до застосування

Інструкція та рекомендації з використання Гуарової Камеді MyChem

ОБОВЯЗКОВО ДОТРИМУЙТЕСЬ РЕКОМЕНДАЦІЙ! БУДЬТЕ УВАЖНІ З ДОЗУВАННЯМ!

1.Гуарова камедь – харчова добавка Е412, дотримуйтесь рекомендацій щодо КІЛЬКОСТІ ВЖИВАННЯ!
2. Зберігайте в оригінальній або в іншій тарі, що щільно закривається, в сухому та добре вентильованому приміщенні, уникайте потрапляння прямого сонячного проміння. 
3. Термін зберігання – 24 місяці з дати виготовлення.

Бережіть від дітей!

Гурова камедь – це харчова добавка Е412, що відноситься до групи стабілізаторів, згущувачів та емульгаторів, які використовуються для підвищення в’язкості та желюючих властивостей продуктів, а також стабілізації жирних продуктів за рахунок її нерозчинності в оліях.

Дана речовина світла (від білого до жовтуватого кольору), порошкоподібна, не має власного яскраво вираженого смаку та аромату, що робить її зручною у додаванні до більшості харчових продуктів.

Основна властивість – дуже висока водовбирна здатність, працює навіть з холодною водою, розбухає у 10-20 разів.

НАЙПОШИРЕНІШЕ ЗАСТОСУВАННЯ ГУАРОВОЇ КАМЕДІ:

·       Надає текстури, в’язкості, густини супам та тушкованим блюдам;

·       Поєднує складові в морозиві, йогурті, молочній продукції;

·       Запобігає згортанню та поділу інгредієнтів у рослинному молоці;

·       Сповільнює поглинання глюкози (цукру) в процесі вживання їжі;

·       Формує гелеву консистенцію косметичних засобів, утримує масла на місці, зберігаючи текстуру;

·       Додає густини зубним пастам;

·       Використовується для симптоматичного лікування запору.

ДОЗУВАННЯ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ В ПРИГОТУВАННІ ЇЖІ:

(Візьмемо за пропорцію: 1 чайна ложка гуарової камеді = 5 грам)

Хлібобулочні вироби:

·       Для печіву на 1 склянку борошна: від ¼ до ½ чайної ложки;

·       Для тортів та млинців на 1 склянку борошна ¾ чайної ложки;

·       Кекси та хліб швидкого приготування: на 1 склянку борошна ¾ чайної ложки;

·       Хліб: на 1 склянку борошна від 1,5 до 2 чайної ложки;

·       Тісто для піци: на 1 склянку борошна  1 столова ложка гуарової камеді.

 

Для інших страв на 1 літр рідини:

·       Гарячі продукти (підливи, рагу, соуси): 1-3 чайні ложки камеді;

·       Холодні продукти (салатна заправка, морозиво, пудинги):  1-2 чайні ложки;

·       Супи - 2 чайні ложки на 250 мл рідини.

Гуарова камедь замість борошна:

·       Береться шістнадцята частина від вказаної за рецептом, наприклад: 2 ст. л. борошна = 3/8 чайної ложки гуарової смоли;

·       ¼ склянки борошна = ¾ чайної ложки гуарової смоли.

 

Гуарова камедь замість кукурудзяного крохмалю (згущувачу):

Використовуйте восьму частину вказаного в рецепті - замініть 2 ст. л. крохмалю на ¾ ч.л. гуарової смоли.
¼ склянки дорівнює 1 ½ ч. Л. смоли.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner